1-op-1
Presenteren+

1-op-1 Presenteren+

Presenteren is voor jou geen probleem. Misschien is het soms best spannend, maar dat weerhoudt jou er niet van om op dat podium te gaan staan. Je weet hoe belangrijk het is om je als professional te profileren en jezelf te laten zien. Het is nu tijd om je presentatievaardigheden te verbeteren. Je weet dat het nóg beter kan. Interessanter, boeiender of misschien wel échter. Wil jij…

 • Inspirerender en meer ontspannen leren spreken?
 • Overtuigen met een krachtig en waarachtig verhaal?
 • In minder tijd betere presentaties neerzetten?
 • Meer leads genereren door het geven van krachtige presentaties?
 • Dat publiek aan je lippen hebben hangen?

Lees dan eens verder wat wij samen kunnen bereiken in een 1-op-1 Presenteren+ Traject.

100% jij!

Voel jij je helemaal relaxed als je een presentatie geeft? Net zo ontspannen als je je nu voelt – lekker lezend op de bank, of zittend achter je laptop? Misschien valt daar nog winst te behalen. In het traject gaan we op zoek naar jouw unieke spreekkracht zodat presenteren voor jou natuurlijker wordt. Dat heeft niet alleen een positief effect op jou – spreken wordt véél leuker – maar zeker ook op je publiek dat ziet dat daar iemand staat die er écht plezier in heeft!

Tijdwinst

Het zou zo maar kunnen dat die presentaties van jou wel veel voorbereidingstijd kosten. Misschien wel té veel. Voor de opbouw, structuur en inhoud van jouw presentatie leer ik je een geweldig effectieve en eenvoudige methode die keer op keer wordt omarmd door de mensen met wie ik werk: “jee, is het echt zo simpel?” Ja, zo simpel is het. Samen werken we jouw presentatie van a tot z uit aan de hand van deze methode. Er ontstaat zo een krachtige presentatie met een heldere kernboodschap. En natuurlijk neem je deze methode mee voor het maken van al jouw toekomstige presentaties!

Jij als spreker 2.0

De ervaring in het spreken heb je al. Je hebt daarmee al een flinke streep voor op de velen die niet durven en dus helaas niet doen. Ik wil jou nu uitnodigen om méér te leren. Over jezelf en over het spreken in het openbaar. Om zo jouw presentaties nog beter te maken. We werken aan houding, stem, stilte, cadans, overtuiging, storytelling, visuals en aan alles waar jij specifiek de aandacht op wilt richten in dit exclusieve 1-op-1 traject. En of je nu bij me komt voor een zakelijke speech, een pitch, een bedrijfspresentatie, een salestalk of een scriptieverdediging. Dat maakt niet uit. De ‘nieuwe’ versie JIJ zal vol binnen komen bij je publiek.

Hoezo + ?!

+ omdat mijn traject op maat is. Geen standaard tips en trics, die lees je wel online of in een boekje. Ik kijk naar jou, met mijn volle aandacht en bak aan ervaring. Ik werk veel met video, om jouw leerresultaten te vergroten. Ik coach met humor, heel belangrijk dat jij gaat uitstralen dat je het gááf vindt om daar te staan! Ik ga je niet sparen, ik geef je open en eerlijk terug wat er naar mijn idee beter kan. Dat maakt dit traject +. Ik nodig je uit om samen met mij aan de slag te gaan. Je zult verstaan staan wat er nog méér in je zit!

Jouw investering

Voor een optimaal leerresultaat bied ik een traject aan van 3 sessies 1-op-1 coaching van 2,5 uur. Op die manier loop ik een tijdje met je mee om tot optimaal resultaat te komen.

Jouw investering voor dit traject is: €997 ex btw. En inclusief:

 • Online intake
 • Plan van aanpak
 • 3 sessies 1-op-1 coaching van 2,5 uur
 • Onbeperkt online coaching in de periode tussen je eerste en laatste coachsessie
 • Videoregistratie
 • Online evaluatie
 • Inspirerende coachlocatie

De 3 sessies plannen we samen binnen een periode van 2 maanden in. In overleg kan ik ook bij jou op locatie komen, mits je een ruimte hebt waar we rustig en ongestoord kunnen werken!

Mocht je alleen iets kleins willen bijspijkeren, of een belangrijke presentatie met mij willen oefenen, dan kunnen we natuurlijk ook 1 of 2 sessies afspreken.

Extra’s

 • Waardevolle templates en tools die je na ons traject altijd nog zult gebruiken.
 • Gratis deelname aan de Open Talks die ik een aantal keer per jaar organiseer.
 • 25% korting op mijn andere trainingen.
 • Maar liefst 50% korting op mijn andere “1-op-1 Positionering+ Traject”. Dat betekent 2 waardevolle trajecten voor € 1497 ex btw ipv € 1994 ex btw.

KLANTEN OVER MIJ…

Alies heeft mij bijzonder goed en professioneel geholpen met mijn presentatietechnieken. Van structuur en opbouw tot aan ‘storytelling’. Ze doet dit op een prettige en persoonlijke manier welke je meteen vertrouwen geeft. Daarnaast ook een hoop fun. Ik kan haar zeker aanbevelen als je jezelf wilt verbeteren op het presentatievlak.

Marcel Ravenshorst, HR VP bij Basefarm.

In de voorbereiding op een belangrijke presentatie hebben we Alies ingeschakeld. Door haar motiverende begeleiding waren we zeker van onze zaak én ons verhaal en konden we dit op een ontspannen manier brengen. Dankzij haar hebben we een geweldige opdracht binnengehaald!

Erwin van Woudenberg, eigenaar Natuurverdubbelaars.

Alies has done a brilliant job with me as a coach in order to prepare for the TEDx Talk in Apeldoorn. Alies’s expertise and professionalism in helping build and prepare the talk were key. She is excellent with her command of the English language, hands on, critical, and creative in getting a focus message to the audience. Her coaching on the personal presentation skills of how to use key words, pauses and remembering to breathe during a presentation gave me the ability to deliver a clear and impacting message. Thank you Alies.

Kristin Amadon, International Business Development Director.

Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen.
De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun.

Aldo van Duivenboden, Int. Business Hogeschool Saxion.

Gaaf dat je ervoor gaat!

Je kunt hieronder -geheel vrijblijvend!- je naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Ik neem snel contact met je op.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer *