1-op-1
Profileren+

1-op-1 Profileren+

Als professional weet je hoe belangrijk het is om jezelf goed te presenteren. Offline tijdens presentaties en gesprekken, maar óók online op je social media kanalen, je website, in artikelen, blogs, vlogs. Het lukt je niet altijd goed om hier creatief in te zijn. Online lijk je one-of-the-many en dat moet echt veranderen. Jij wilt:

 • Je kop boven het online maaiveld uitsteken en gezien worden.
 • Een retegoed LinkedIn profiel hebben, inclusief pitchvideo.
 • Je geschreven pitch klaar hebben zodat je die anytime kan aanleveren.
 • Meer leads genereren door jezelf te onderscheiden van alle anderen.
 • Zichtbaar worden met leuke en interessante content die je zelf bedenkt en deelt.

Lees dan eens verder wat wij samen kunnen bereiken in het 1-op-1 Profileren+ Traject.

100% jij!

Als professional ben jij goed in wat je doet. In live ontmoetingen kun jij prima je woordje doen en vertellen waar ze jou voor moeten benaderen (kun je hierin ook nog wel het eea bijschaven, check dan even mijn andere 1-op-1 traject en maak een fijne combi met groot voordeel). Wat je nu wilt is jouw kennis en vaardigheden kracht bijzetten door online aanwezig te zijn met originele en waardevolle content. Je wilt storytellen? Ik leer het je op een simpele manier. Je wilt vloggen? Ik leer je om authentiek voor de camera te staan met een goed verhaal. Je wilt je onderscheiden van de rest? Ik leer je om creatieve content te maken waar mensen blij van worden. Alles in lijn met wie jij bent. Dat is belangrijk. Dan is het pas leuk om te doen. En hou je het vol!

Tijdwinst

Een goed blog schrijven of een waardevolle vlog maken kost tijd. Dat is nou eenmaal zo en daar kan ik niets aan veranderen. Wat ik wel met je kan doen is strategisch kijken naar jouw content. Met een goede strategie en planning die bij jou past zal het creëren van content veel makkelijker worden. We laten het onderdeel zijn van jouw manier van werken en dat gaat je veel tijd schelen. Ook nodig ik je uit om met een ander oog te kijken naar wat jij maakt. Vaak zijn we zelf superkritisch en moet het eerst perfect zijn voordat we iets delen. Ik geloof dat ‘perfectie boring’ is en laat je graag ervaren hoe fijn dat is!

Professional 2.0

Misschien weet jij al dat creatief denken onmisbaar is in deze tijd. Het is een 21th Century skill die in het onderwijs zijn intrede al gemaakt heeft. Gelukkig! Daar waar we vroeger bij creativiteit dachten aan ‘knutselen’ en ‘froebelen’ weten we nu dat het zoveel méér is. Creativiteit brengt positieve energie. Je wordt gelukkiger van nieuwe denken bedenken. Ook is creatief denken noodzakelijk om te innoveren. Wil je mee blijven doen? Dan zul je je creativiteit moeten aanwakkeren. In dit traject reik ik je praktische tools aan waarmee jij zelf oplossingen kunt genereren voor alle creatieve uitdagingen in jouw carrière.

Hoezo + ?!

Ik geloof in maatwerk. Je vindt veel standaard (online) programma’s waar je zeker heel veel leert over profilering, maar die nooit 100% aansluiten bij jouw wensen en behoeften. De + in dit traject staat voor mijn volle, gerichte aandacht voor jouw profilering als professional. Aan het begin van het traject stellen we samen je doelen vast en maak ik een plan van aanpak voor jou. Zo weet jij waar we aan gaan werken en kunnen we meetbare resultaten boeken na 3 maanden. Waar we o.a. aan kunnen werken:

 • Sprekende bio’s voor al je social media kanalen.
 • Uitstippelen van een contentmarketing strategie die simpel en haalbaar is!
 • Een x-aantal video’s maken met jouw eigen smartphone. Inclusief eenvoudige editing.
 • Een x-aantal blogs schrijven of een serie social media posts creëren.
 • Je eigen huisstijl ontwikkelen in ontwerpprogramma CANVA.
 • De teksten van je homepage onder handen nemen. Of een ijzersterke “Over mij” pagina schrijven.

Wat je sowieso krijgt!

 • Creatief denktools in PDF waarmee jij iedere creatieve uitdaging kunt tackelen.
 • Standaard templates en do’s en dont’s voor goede blogs, vlogs en posts.
 • Veel, heel veel actie. Ik ben een Doener met hoofdletter D. Samen krijgen we zaken gedaan!

Heb je beter beeld bij dit traject? Jij bepaalt waar we aan werken en samen bouwen we aan jouw unieke online profilering.

Jouw investering

Voor een optimaal leerresultaat bied ik een gecombineerd traject aan van on- en offline sessies. Op die manier loop ik een tijdje met je mee zodat wij jouw doelen écht gaan halen.

Jouw investering voor dit traject is: €997 ex btw. En inclusief:

 • Online intake
 • Plan van aanpak
 • 6 uur live begeleiding (te verdelen over 4 sessies)
 • 4 online calls van 30 minuten
 • Onbeperkt contact tussen de online intake en de afsluiting (mail, whatsapp)
 • Online evaluatie
 • Inspirerende coachlocatie

Dit intensieve traject duurt ongeveer 3 maanden, afhankelijk van de planning die we samen maken. In overleg kan ik voor de live sessies ook bij jou op locatie komen, mits je een ruimte hebt waar we rustig en ongestoord kunnen werken!

Extra’s

 • Waardevolle templates en tools die je na ons traject altijd nog zult gebruiken.
 • Gratis deelname aan de Open Talks die ik een aantal keer per jaar organiseer.
 • 25% korting op mijn andere trainingen.
 • Maar liefst 50% korting op mijn andere “1-op-1 Presenteren+ Traject“. Dat betekent 2 waardevolle trajecten voor € 1497 ex btw ipv € 1994 ex btw.

KLANTEN OVER MIJ…

Ik heb Alies leren kennen als een enthousiaste, kundige dame die oprechte interesse toont. Alies heeft bij mij bewustwording gecreëerd; dat ik een verhaal te vertellen heb. Onderzoekend, prikkelend en gedreven ging Alies met mij aan de slag zodat ik er zelf achter kon komen wat de ‘why’ van mijn onderneming is. Vervolgens hebben we dit concreet gemaakt in tekst en te nemen stappen. Wil je de ‘why’ van je onderneming helder krijgen en eigen maken? Kan je hulp gebruiken bij jouw online positionering of pitch? Dan moet je bij Alies zijn!

Pam van den Hurk, Organisatieadviseur en ondernemer.

Alies bruist van energie en weet je creativiteit in no time omhoog te halen! Heerlijk om vanuit een absurde situatie, op ludieke wijze terug te gaan naar een haalbare doelstelling gepaard met een lach op je gezicht.

Alice Groen, Business Consultant/Agile Coach bij VGZ.

Alies, je hebt me enorm geholpen in het scherp krijgen van mijn visie! Kort en bondig formuleren en op zoek naar de kern. Ik vond het super om met je te werken. Dank!

Daphne Tuijtel, Locatieleider PO.

Gaaf dat je ervoor gaat!

Je kunt hieronder -geheel vrijblijvend!- je naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Ik neem snel contact met je op.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer *