Wie is zij?
Nou dit (in een notendop)

Al!es Dorgelo, bouwjaar ’79

Het ! in mijn naam zegt alles over wie ik ben. Een ondernemer, een moeder, een meisje, een doordouwer, een spreker, een doener, een vrijheidsdier, een vat vol ideeën, een rustzoeker, een eigenzinnige, een onzekere, een sterke, een veelkunner. Maar bovenal: een vrouw met passie in haar donder bij alles wat ze doet. Daar staat het ! voor.

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Iets wat ik altijd al wilde, maar ik wist nooit goed wát ik dan precies wilde gaan doen. Dus geprobeerd heb ik! Gevallen, weer opgestaan en dóóór. In het ondernemerschap vind ik de vrijheid die zo belangrijk voor me is.

Alies Dorgelo - trainer & coach

Mijn eerste bedrijf runde ik samen met mijn broer in Amsterdam en genereerde veel omzet. Klinkt leuk maar in the end gaf mij dit weinig voldoening. Ik gooide het roer om en begon in 2016 met mijn bedrijf Spreeklicht. Voet aan wal krijgen in een compleet andere markt én woonplaats. Dit was hard werken en dóóórgaan! Maar ik ben een bijtertje als het moet!

In 1-op-1 coaching en trainingen begeleidde ik tientallen professionals met het scherp krijgen van hun verhaal: wat breng jij de wereld in en hoe doe je dat op een authentieke en overtuigende manier. Ook als TEDx Speaker Coach werkte ik met ervaren sprekers aan een waarachtig en krachtige talk. Al die ervaringen zitten in mijn rugzak en zet ik in tijdens mijn trainingen en individuele trajecten.

Nu werk ik met stoere en stevige professionals aan hun presentatiekracht en online profilering. Door met méér lef, méér eigenheid en méér plezier aanwezig te zijn wordt werken veel leuker én makkelijker!

Met mij in zee gaan betekent mijn onbeperkte tomeloze energie, ondernemende spirit en 1001 ideeën voor jouw unieke presentatie en profilering. Ik bied losse trainingen aan. Of ik loop een tijd met je mee in een intensief 1-op-1 traject om zo te komen tot echt structureel resultaat!

Geprikkeld door mijn verhaal?
Boek hier jouw gratis Actiegesprek en check of ik van waarde ben voor jou!