Wie is zij?
Nou dit (in een notendop)

Al!es Dorgelo, bouwjaar ’79

Het ! in mijn naam zegt alles over wie ik ben. Een ondernemer, een moeder, een meisje, een doordouwer, een doener, een vrijheidsdier, een vat vol ideeën, een rustzoeker, een eigenzinnige, een onzekere, een sterke, een veelkunner. Maar bovenal: een vrouw met passie in haar donder bij alles wat ze doet. Daar staat het ! voor.

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Iets wat ik altijd al wilde, maar ik wist nooit goed wát ik dan precies wilde gaan doen. Dus geprobeerd heb ik! Gevallen, weer opgestaan en dóóór. In het ondernemerschap vind ik de vrijheid die zo belangrijk voor me is.

Mijn eerste bedrijf runde ik samen met mijn broer in Amsterdam en genereerde tonnen omzet. Klinkt leuk maar in the end gaf mij dit weinig voldoening. Véél te weinig. Ik gooide het roer om en begon in 2016 met mijn bedrijf Spreeklicht. Voet aan wal krijgen in een compleet andere markt en woonplaats. Dit was hard werken en dóóórgaan! Ik ben een bijtertje als het moet. En ja, soms bijt ik nog steeds iets te hard;-)

In 1-op-1 coaching en trainingen begeleidde ik tientallen ondernemers met het scherp krijgen van hun verhaal: wat breng jij de wereld in en hoe doe je dat op een authentieke en overtuigende manier. Al die ervaringen zitten in mijn volle rugzak en zet ik in tijdens mijn trainingen en interimwerk.

Nu train ik ondernemers én hun teams in onbevangen communiceren en marketen. Door on- en offline met méér lef, méér eigenheid en méér plezier aanwezig te zijn wordt werken veel leuker én makkelijker!

Met mij in zee gaan betekent mijn onbeperkte tomeloze energie, ondernemende spirit en 1001 ideeën voor jouw business. Ik bied losse trainingen aan. Of ik loop een tijd op interimbasis met jullie mee om zo te komen tot structurele resultaten!

Geprikkeld door mijn verhaal?
Boek hier jouw gratis LEF-gesprek en check of ik van waarde ben voor jou!