Blog
5 jun, 2018

Heb jij een onderneming met een klein team en wil je dat jouw team creatiever én actiever wordt? Start dan zelf en geef het goede voorbeeld! Want wanneer heb jij voor het laatst…

• je team geïnspireerd met een knallende quote + persoonlijk verhaal in hun mailbox op maandagochtend? (inspireer!)
• van werkplek gewisseld om zo eens te werken in een andere sfeer met andere mensen om je heen (toon interesse)
• tijdens de vergadering je voorzittersrol overgedragen aan een ander en deelgenomen als was je een teamlid? (break the routine)
• een slechte werkervaring die jij had gedeeld met je team? (toon je kwetsbaar)

Allemaal eenvoudige manieren om creativiteit bij jou op de werkvloer aan te wakkeren! Wellicht denk je nu: ‘Wat een gedoe. Het gaat mij om de resultaten die voortkomen uit die creativiteit. Méér productiviteit, méér groei, méér winst voor mijn bedrijf’.

Snap ik. En ja! Dat kunnen uiteindelijke doelen zijn. Maar wil je je doelen bereiken dan zul je toch eerst moeten werken aan een omgeving waarin ruimte is voor een ieder om te proberen, te ervaren, te falen, te delen.

Sleutelwoord is: DOEN. De eerste stap naar meer creativiteit zet jou én je team in beweging! Welk goede voorbeeld geef jij?

Heb je behoefte aan meer tips over hoe je creativiteit, zichtbaarheid én werkplezier kunt vergroten in je team? Volg me dan op LinkedIn voor mijn wekelijkse TIPS of schrijf je hier in voor mijn inspirerende SEIZOENSPOST!

Meteen aan de slag met creativiteit in jouw onderneming? Ik denk graag met je mee hoe we jouw club kunnen activeren! Neem gerust contact met me op.