Waarom juist nú?!
4 jul, 2018

We houden van een strijdlustige Michelle Obama, van Jan Terlouw om zijn pleidooi voor ‘het touwtje in de brievenbus’, van sportemoties omdat die zo lekker puur en echt zijn, van heel heel hard lachen tot je buik er pijn van doet.

The Real Stuff

We houden hiervan omdat het écht is. Echte mensen zien we met alles wat daarbij hoort. En ik leer daar van. Als vrouw en als ondernemer. Om dat wat gezien mag worden niet bij me te houden. Sterker nog: om dat wat gezien móet worden juist te delen!

Zit iedereen daarop te wachten? Vast niet. Maar dat geeft niet. Dan lezen ze het niet. Ik ben er dan blijkbaar niet voor hen. Natuurlijk steekt dat even. Ergens van binnen. Het raakt de Alies die het zelf al vaak niet goed genoeg vindt. Dus als een ander dat nu ook nog eens vindt… Maar dat wás. En is niet nú.

Nú is de tijd!

Doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg ligt achter ons. Dit is het ultieme moment om juist optimaal gebruik te maken van het JIJ-ZIJN. De tijd om je kop boven het maaiveld uit te steken. Ik ben er lekker mee bezig en sta daar het liefste samen met jou! Want niemand ziet jou en je mooie bedrijf als jij je verstopt in het hoge gras. Dus vraag jezelf eens af: “Wat houd mij nog tegen?”

Heb je dat helder? Kun je het in de ogen kijken en hardop zeggen: “Bedankt hoor. Maar vanaf nu ga ik het anders doen.” Dan kun je meteen aan de slag met mijn tip!

 [TIP] Stel jezelf 1 zichtbaarheidsdoel voor de komende maand

  • Ga jij je eerste video maken en delen?
  • Naar die netwerkbijeenkomst en daar je pitch gewóón 6x doen?
  • Een persoonlijk blog schrijven en publiceren?
  • Die presentatie tóch geven waar je eigenlijk “nee” tegen had gezegd?

Wat je ook gaat doen… Laat je eigenheid doorschijnen in je doel! Ik bedoel dus dat als jij een beetje maf bent, dat je eerste video dat ook best mag zijn. Of als jij een vakidioot bent dan schrijf je met een knipoog over “jouw obsessie voor…”. Ben jij niet zo’n prater, begin dan eens met een uitnodigende foto-video over jezelf (voorbeeldje vind je hier!). Get the point? Deel jij je doel met mij? Dat helpt om het ook echt te gaan DOEN!

Check nu mijn 1-op-1 Presenteren+ traject speciaal voor ambitieuze professionals!